Beh Od Tatier k Dunaju | Coderama
Remote / Rotácie na projektoch / Refferal bonus 2000€ / Work&Travel.
Získaj odhad platu

Vieme, že ak si najlepší, môžeš pracovať pre kohokoľvek.

Preto ti ponúkame okrem skvelých BENEFITOV aj adekvátne platové ohodnotenie. Vyplň náš dotazník a my ti na základe tvojich skúseností vypracujeme odhad tvojej budúcej výplaty v CODERAMA.

Napíšte nám:

Späť

Beh od Tatier k Dunaju 2022

Alexandra Vaszily|16.08.2022

Od Tatier k Dunaju je 345 km dlhý štafetový beh družstiev, ktorý sa začína v Nízkych Tatrách a končí v Bratislave. Tento rok sa konal v priebehu víkendu 13 - 14.08.2022.

Z Coderamy sme vyslali na tento štafetový beh 11 našich kolegov. V piatok si obzreli krásy Liptovského Mikuláša a dobrým pivkom sa posilnili pred náročným víkendom. Ráno v sobotu štartovali z Jasnej v Nízkych Tatrách bežalo sa dňom a nocou bez prestávky a skončili popoludní na Tyršovom námestí v Bratislave. Celkovo naši kolegovia odbehli náročných 346km trate, bežali po asfalte a po cestach 2. a 3. triedy. Občas si poriadne zamakali, nakoľko sa bežalo hore aj dole kopcami naprieč polkou Slovenska. Prevýšenie v niektorých častiach prevyšovalo 550m, takže niet pochýb, že na konci jednotlivých úsekov boli bežci maximálne vyčerpaní.


Aftermovie z nášho behu nájdete na našom youtube kanáli Coderama - https://www.youtube.com/watch?v=oW73WhcjoFA

ľudia v aute bežecká súťaž tím coderama štart beh od tatier k dunaju mapa slovenska

Každý tím beží celú vytýčenú trať štafetovým spôsobom tak, že každý úsek beží vždy len jeden člen tímu. Bežci bežia v poradí, v akom sú nahlásení pri registrácii tímu. Spôsob striedania úsekov si tím v tejto kategórií musí zvoliť pred štartom, a ten musia dodržiavať všetci bežci počas celých pretekov. Náš 11 členný tím si rozdelil úseky v dĺžke 7 až 12km, každý z bežcov bežal buď 3 alebo až 4 úseky. O tom, že sú to makači niet pochýb a o tom svedčia výsledky nášho tímu. Zo všetkých 180 tímov sme sa umiestnili celkovo na krásnom 76. mieste, v mužskej kategórií na 56. mieste s časom 30 hodín aj 53 minút. Beh Od Tatier k Dunaju chválime sa organizáciu, perfektnú atmosféru a už teraz sa nevieme dočkať ďalších pretekov.

kolega michal medaila víťazný tím

Alexandra Vaszily

Marketing manager

Marketingová manažérka, ktorá sa s láskou stará o web a sociálne siete.

Čo je u nás nové?